sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Bob Sinclar

Perjantaina oli Bob Sinclarin konsertti Valencia härkätaisteluareenalla. Eipä mulla sen kummemmin mitään hajua ollut, että kuka se Bob Sinclaari oikein on, mutta koska "kaikki" oli menossa sinne niin hommasin itsellenikin lipun hintaan 12 €. En tiedä oliko tuo normaali lipunhinta vai oliko siinä jotain Erasmus-alea matkassa.

Lippu


Perjantaina kävin myös ensimmäistä kertaa elämässäni ajamassa kartingia. Oli kyllä erittäin hauskaa. Niin hauskaa, että on pakko mennä ajamaan uudestaankin. Muistaakseni karting maksaa Suomessa jotain aivan älyttömiä summia, mutta täällä se maksaa 10 euroa / ~10 minuuttia. Eihän tuokaan mitään ilmaista ole, mutta verrattain erittäin halpaa. Rata oli pieni ja siinä oli vain muutama mutka. Autot oli vanhoja ja kahdessa autossa ei edes toimineet turvavyöt, mutta eipä se menoa haitannut. Olin ajamassa neljän kaverin (EPS) kanssa. Yksi oli harrastanut aikoinaan ratamoottoripyöräilyä ja se kyllä näkyi, koska tyyppi oli selvästi muita nopeampi. Itse kuitenkin olin heti toiseksi nopein. Me kaikki muut ajettiin ensimmäistä kertaa.

puertoricolainen Julián, suomenruotsalainen Daniel ja mä
Illalla menin yhden projektilainen, ruotsalaisen Ayanlen kämpille josta sitten myöhemmin mentiin tuonne konserttiin. Oltiin perillä joskus 23-00 ja ilmeisesti vähän myöhässä, koska DJ oli jo aloittanut. Väliäkös tuolla kun en siitä musiikista kuitenkaan tykkää. Tunnelma oli kyllä ihan hyvä ja siellä oli kuulemma aikaisemmin ollut joku Espanjan suosituin DJ. Paikka oli aika hyvin täynnä, ei pelkästään taistelukenttä vaan myös katsomo. Ymmärtäähän tuon, kun on vissiin aika suosittu tyyppi kyseessä. Itsekin ne suosituimmat biisit tunnistin, mutta enpä ennen tiennyt, että ne on jonkun Sinclarin tekemiä.

Pistetään nyt tänne se videoprojektin video, jonka lupasinkin pistää.

2 kommenttia:

  1. Onks toi kartingrata siinä Neptun lähellä? Ihan hyvä toi kierrätysfilmi.

    VastaaPoista
  2. Juu se on siinä aseman vieressä melkein.

    VastaaPoista