sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Suomessa

Nyt on vähän reilu viikko Helsingissä takana. Jokainen päivä on ollut harmaa ja vähän sateinen. Lentävät viikot on historiaa ja aika matelee. Onneks on enää tämä lukuvuosi jäljellä Metropoliassa. Jotenkin kyllästyttää se rakennus ja ne luokkahuoneet on oikeasti aika masentavia ja pimeitä.

Olen hoitanut kaikki asiat hyväksilukuihin ja kurssivalintoihin liittyen. Hyväksiluvut meni paremmin kuin hyvin ja ei mun tarvitsekaan opiskella 60 pistettä tänä vuonna, vaikka niin luulin. Neljä kurssia per periodi on ihan hyvä tahti. Siitä tulisi yhteensä 48, joka on enemmän kuin tarpeeksi. Jos joskus siis aikataulujen vuoksi pitää hylätä joku kurssi niin sekin on mahdollista. Sitten kesällä aloitan inssityön ja syksyllä saan paperit ulos koulusa. Aika lailla siis tasan vuosi jäljellä. Inssityön todennäköisesti värkkään ulkomailla.

Silvi tulee 26. päivä Helsinkiin. Ei tosin kovin pitkäksi aikaa, vain keskiviikosta sunnuntaihin. Koulua mulla ei ole torstaisin eikä perjantaisin niin keretään hyvin tekemään kaikkea. Itse menen sitten Italiaan joskus siinä syysloman tienoilla noin viikoksi. Ehkä vähän pidemmäksi aikaa.

Blogin kirjoittelua tuskin jatkan kovin aktiivisesti, koska se on tehtävänsä täyttänyt ja vielä vähän ylimääräistä. Alunperin ajattelin kirjoitella vaihtokokemuksestani, mutta lähdinkin Espanjaan pari kuukautta aikaisemmin oppimaan kieltä ja kirjoittelin sieltäkin juttuja. Sitten oli sen varsinainen vaihto ja sen jälkeen vielä parin kuukauden reissu Italiaan. Siksi lisäsin myös Italian lipun logoon. Ehkä tänne joistain matkoista voisin kirjoitella jotain ja lisätä kuvat nähtäville. Tai jos tapahtuu jotain tosi hienoa niin ehkä sekin voi olla merkinnän paikka.

Olen kirjoittanut tähän blogiin, tämä merkintä mukaanlukien, 93 merkintää ja niillä on yhteensä 3 777 katselukertaa. Se tekee suunnilleen 40 kertaa per merkintä. Yllättävän monia paskat juttuni kiinnosti. Kannatti siis kirjoittaa. Olisin kyllä kirjoittanut, vaikkei olisi ollut yhtään lukijaa, koska ensisijaisesti itseäni vartenhan tätä kirjoittelin. Mikäs sen kivempaa kylmissä ja mustissa syysilloissa kuin lukea läpi noita vanhoja kirjoituksia ja muistella elämän parasta vuotta.

Nyt siis uppoudutaan vuodeksi opintoihin ja tutustutaan taas suomalaiseen kulttuuriin ja sitten taas nokka kohti uusia tuulia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti