tiistai 4. syyskuuta 2012

Sataa

Viime viikon torstaista tai perjantaista asti nyt on ollut viileätä ja sateista. Aamuyöstä on ollut jopa kovia ukkosia. Rentouttavaa ja mukavaa kaksi kuukautta kestäneen helleputken jälkeen. Viimeinkin saa olla hetken hikoilematta. Toisaalta olisin halunnut mennä vielä uima-altaille ennen perjantaina koittavaa paluuta. Siihen ei ole enää aikaa. Todennäköisesti torstaina aika aikaisin lähdetään kohti Milanoa junalla. Katsellaan kaupunkia päivän verran ja nukutaan yö. Perjantaiaamuna sitten aikaisin lentokentälle ja nokka kohti Tamperetta.

Täällä ei nyt enää oikein mitään tekemistä ole. Ei tarvitse mennä töihin eikä suunnitella reissuja. Kämpillä oleilua ja sateen katselua. Ärsyttävää mennä heti maanantaiaamuna Helsingissä kouluun ja aloittaa taas se puuduttava yhdeksän kuukauden urakka. Positiivista on se, että se on viimeinen tuossa koulussa. Toivottavasti menee nopeasti  ja kunnialla kaikki kurssit läpi, myös ne ylimääräiset, joita on rästissä vaihdon vuoksi.

Teppo lähtee huomenna Berliiniin. Sillä on vasta kaikki hienot asiat edessä ja olen kyllä kieltämättä aika kateellinen. Itse palaan arkeen uskomattomien 14 kuukauden jälkeen ja Teppo vasta aloittaa. Olen jo vähän katsellut itsekin lentoja sinne, koska pakkohan siellä on päästä käymään. Joskus marraskuun lopulla sinne voisi ehkä päräyttää.

Aika jännä, että huomenna pitää jo pakata. Saas nähdä miten tavarat mahtuu. Olen ostanut aika paljon uusia vaatteita. Tulomatkalla laukku taisi painaa jotain 17,5 kg tai 18 kg. Se on siinä ja siinä meneekö tuo viellä alle 20 kg:n. Toivotaan parasta. Seuraavan tekstin kirjoitan Suomesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti