sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Varas

Huhhuh mikä herätys oli tänään. 12:20 mun huoneeseen astelee joku tyyppi, herättää mut ja ilmoittaa, että on tullut noutamaan tavaransa. Äijä sanoi, ettää lamppu, kaksi tuolia, toinen pöydistä ja kirjahylly on sen ja se haluaa viedä ne. Sanoin sille, että se saa ottaa se tavarat mitkä on sen. Minulle jäi ainoastaan yksi pöytä ja sänky. Kummasti olin kuvitellut koko kalustuksen sisältyvän vuokraan. Veikkaan että vuokranantajallakaan ei ollut tietoa siitä, että tyyppi oli tulossa joskus noutamaan tavaransa joten enpä jaksa muuta vikistä kuin huomauttaa, että kamat on lähtenyt.

Loppuviikkokin on ollut toiminnan täytteinen. Keskiviikkona lähellä olevassa Caribbeans Pubissa oli tarjolla ilmaista bachata-opetusta ja sinnehän piti tietysti mennä. Paikka oli kuitenkin niin täpöten täynnä, että kurssi oli lähinnä pelkkä vitsi. Mentiin sinne tutulla porukalla, eli minä, Alberto (argentiinalainen kämppis), Feli (Argentiina), Alex (Itävalta), Nico (Belgia), Antonia ja Macarena (Chile) ja italialaiset Martina, Marta, Federica ja Viola. Niin ja vielä Marjans ja Zine Belgiasta. Oltiin tuolla ehkä joku 1,5 h ja sitten päätettiin hyödyntään erasmuslaisuutta ja siirtyä toiseen paikkaan. Noin 100 metrin päässä oli toinen vastaava paikka erasmus-alennuksilla. Siinä vaiheessa oli jo tosin niin myöhä, että tanssikurssi oli loppunut ja disco auennut. Paikan nimi oli Café Tucán tjsp. Café ei täällä aina välttämättä tarkoita kahvilaa eikä myöskään Pub pubia. Esimerkiksi tuo Café Tucán oli disco ja El Carmenissa sijaitseva Pub Bolsería niin ikään on disco.

Ilmeisesti ilmastointilaitteiden aiheuttamana on myös ollut vähän kurkku kipeänä ja torstai aamuna oli vähän kuumetta, joten skippasin "koulupäivän". "Koulupäivänä" oli tarkoitus mennä paikkaan nimeltä Albufera, joka sijaitsee Valencian lähellä ja makoilla rannalla. En siis menettänyt käytännössä mitään. Mun kämppikset on myös olleet vähän kipeinä. Albertolla on flunssa, Nadinella on kurkkukipeä ja Meike on kuumeessa. Onneksi itseltäni kurkkukipu on jo mennyt ohi ja kuumettakin oli vain tuona yhtenä aamuna.

Perjantaina mentiin tuolla keskiviikon porukalla Las Ánimas clubille, koska se oli vaihtareilla ilmainen, jos oli tajunnut hakea yhdeltä toimistolta pääsyliput. Meitä oli yksitoista ja lippuja vain kymmenen, joten jouduimme maksamaan yhden ja hinta oli huimat 15 euroa. Kannatti hukata 30 minuuttia lippujen hakemiseen. Las Ánimas on valtava klubi ja sisällä oli varmaan yli tuhat ihmistä. Vaikea arvioida, mutta paljon siellä oli porukkaa. Jossain vaiheessa katto avattiin ja pressuseinät vedettiin pois joten paikka muuttui yhdeksi valtavaksi terassiksi. Lähdettiin pois joskus viiden aikaan taksilla. Taksi maksaa yleensä vain kuusi euroa, joten se on halpaa huvia.

Eilen lauantaina kävin Alberton ja Meiken kanssa tarkastamassa Umbracle-nimisen clubin joka sijaitsee La Ciudad de las Artes y Scienciasissa. Mukana oli myös kolme Alberton eteläamerikkalaista kaveria, jotka ovat jo olleet täällä vuoden ja lähtevät viikon tai parin sisällä pois. Paikka oli vaikuttavampi ja fiinimpi kuin Las Ánimas ja ikäjakauma oli laajempi. Tuolla oli bailaamassa myös viisikymppisiä. En sitten tiedä kävisikö Las Ánimasissakin viisikymppisiä silloin kun siellä ei ole mitään vaihtaritsydeemejä.

Tänään en aio tehdä muuta kuin käydä lenkillä pitkästä aikaa. Nyt on siitä tullut pidettyä pari viikkoa taukoa kun "ei ole kerennyt". Täälläkin on lähellä hyvät lenkkimaastot. Täytyy vain ensin juosta 500 metriä kuivuneelle joelle. Vieläkään en ole jaksanut kuvia ottaa, koska ei ole oikein tullut turisteiltua. Ehkä sitten ensi viikonloppuna, kun Veli tulee käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti