perjantai 31. elokuuta 2012

Työt ohi

Toissa päivänä, keskviikkona, oli viimeinen työpäivä. Työpäivän jälkeen kävin toimistolla näyttämässä naamaa ja sain palkkioksi harjoittelusta pienen rahapalkkion. Erittäin pieni korvaus palkaksi, mutta en odottanut saavani jotain t-paitaa kummempaa niin olihan se ihan kiva ylläri. Sain myös työtodistuksen johon olen enmmän kuin tyytyväinen. Mulle myös tarjottiin töitä. Ne sanoi, että kun koulut loppuu niin voin tulla sinne ja jutella firman omistajan kanssa. Voisi löytyä sieltä siis ihan oikea työpaikka ja koulutustakin vastaava toki. Täällä pikkuruisessa Castelnovossa kyllä kyllästyy aika nopeasti. Ehkä sitä työtä sitten löytyisi isommistakin kaupungeista.

Olen saanut reissukuvat plärättyä Lightroomissa läpi ja niistä parhaat olen editoinut. 650 kuvasta editoin ~150. Nyt en niitä jaksa tänne latailla, koska on parempaakin tekemistä. Nyt on siis perjantai, joka tarkoittaa, että tasan viikon päästä olen jo Suomessa ja todennäköisesti jo tehnyt muutonkin Helsinkiin. Lento saapuu 13:35 perjantaina Tampereelle. Sieltä Jämsään, Andrei kyytiin, kamat pakuun ja nokka kohti sivistystä.

Tänään on ollut toinen "kylmä" päivä peräkkäin. Lämpötila on noussut maksimissaan 25 asteeseen ja on ollut aika pilvistä. Yöllä oli satanut, mutta päivällä on ollut poutaista. Kivaa kun pitkästä aikaa ei ole kuuma koko aikaa ja viileys ja raikas ilma onkin se mitä Suomesta eniten kaipaan. Tosin uskon, että paluun jälkeen aika nopeasti viileys alkaa nyppiä, varsinkin iltojen pimetessä. Varmasti tulee ikävä etelään jo pelkästään sen vuoksi, vaikka on paljon muitakin asioita joita jää kaipaamaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti