torstai 16. helmikuuta 2012

Oikeaa jalkapalloa

Sunnuntaina kävin katsomassa elämäni ensimmäisen oikea jalkapallopelin. Taisi samalla olla ensimmäinen peli, jonka katson ihan kokonaan alusta loppuun. Vastakkain pelasivat Valencia CF ja Real Sporting de Gijón. Valencia on sarjassa kolmantena heti Real Madridin ja Barcelonan jälkeen. Real Sporting on sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä. Ennusteet kävivät toteen ja Valencia hallitsi peliä suvereenisti ja nykäisi pallon säkkiin neljä kertaa, joista kolme tehtiin toisella puoliajalla ja yksi ensimmäisellä. Olihan tuo nyt ehkä yhteenvetona kokemisen arvoinen juttu, mutta mielipiteeni jalkapallosta ei muuttunut mitenkään. Tappavan tylsää se on. Vaikka pelissä tehtiin paljon maaleja, tuntui, ettei tapahtuisi mitään. Palloa potkittiin edestakaisin keskialueella ja vähänväliä yli rajoista. Pelistä saisi mielenkiintoisemman poistamalla pari pelaajaa, pienentämällä kenttää ja lisäämällä laidat. Voisi alkaa tapahtumaankin jotain.

Ehkä maailman hirveimmän makuinen I-olut ikinä 



Tyhjiä paikkoja oli katsomossa aika paljon, johtuen ilmeisesti vastustajan tasottomuudesta. Kyllä joukosta kuitenkin meteliä lähti vastustajan rikkeistä ja omien maaleista. Ehkä pitäisi käydä vielä katsomassa joku vähän jännittävämpi peli ja sitä myöten ehkä saattaisi oppia tykkäämään lajista enemmän.

Pelin jälkeen kävin vääntämässä italialaisten kanssa hirven sisäfilepihvit illalliseksi. Ei niistä kyllä mitään pihvejä tullut, koska lihan palat murenivat pieneksi silpuksi. Ihan hyvää siitä silti tuli. Mielestäni se maistui täysin samalla kuin porokin. En oikein tiennyt mitä odottaa, koska en ollut hirveä ennen maistanut. Kyllä se italialaisille herkkuperseillekin maistui. Joskus tuntuu, että niille ei kelpaa mikään muu kuin pasta ja pizza. Ehkäpä ne tällä kertaa söi mukisematta vain ollakseen kohteliaita.

Olen varmaan valinnut viimeisen kurssin itselleni. Kuuden pisteen Tecnología eléctrica vaikuttaa ihan siedettävältä työmääränsä osalta ja siitä on alaani liittyen jotain hyötyäkin. Aikalailla vanhan kertausta, mutta palautuupa nekin asiat sitten mieleen eikä mene ihan harakoille koko aika.

Aikataulu:

Maanantai
  • 13:00 - 14:30 Comunicación gráfica e identidad corporativa
  • 15:00 - 16:30 Inglés II
Tiistai
  • 08:30 - 10:00 Tecnología eléctrica (práctica)
  • 13:00 - 14:30 Comunicación gráfica e identidad corporativa
Keskiviikko
  • 09:30 - 12:30 Tecnología eléctrica (sisältää puolen tunnin ruokatauon)
  • 15:00 - 16:30 Inglés II
  • 16:30 - 18:30 Inglés II (práctica)
Torstai ja perjantai on vapaina. Aika paljon luppoaikaa jää noitten tuntien väliin, mutta ehkä pystyn käyttämään ajan hyödyksi ja tekemääm läksyt yms. noina aikoina. Keskiviikkoisin 9 h yliopistolla ei kyllä tunu kovinkaan houkuttelevalta, mutta kolmen päivän kouluviikon eteen jostain on tingittävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti