torstai 26. huhtikuuta 2012

Kesä

Eipä ole taaskaan tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista tässä lähiaikoina, pelkkää normaalia arkea. Se ei tarkoita sitä, että alkaisi Valencia pursuamaan korvista ulos ja Suomeen paluu pyörisi mielessä, ainakaan positiivisessä mielessä. Se tarkoittaa sitä, että kaikki rullaa omalla painollaan arikisia asioita tehdessä ja kavereitten kanssa ollessa. Aika paljon ollaan oltu Turialla tekemässä piknikkejä kun kerran säät suosii.

Harjoittelupaikkaa kesälle tarvitsisin kipeästi, mutta tähän asti sitä en ole hakenut muualta kuin Italiasta. Sieltä olenkin saanut jo pari hyvältä kuulostavaa vastausta, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Pitää ruveta kattelemaan jotain täältä Valenciastakin. Yksi kaveri pääsi johonkin hotelliin respaan pelkän Skype-haastattelun perusteella. Jonkinlaisia mahiksia pitäisi olla itselläkin, koska kielitaitoa löytyy riittävästi. Homman pitäisi kuitenkin olla alaan liittyvää, että saan opintopisteet. 

Huomenna täytän vuosia ja on kuulemma luvassa jonkinlaiset juhlat kaverin kämpillä. Kiva nähdä mitä ne on keksineet. Toivottavasti ei mitään ihan överiä, koska ei muutenkaan ole tapana synttäreitä sen kummemmin juhlia. Huomenna on myös La3:ssä jokakuukautinen WOW party, joten jatkopaikkaa ei tarvitse sen kummemmin miettiä. 

Ibizalle lähden ensi viikon tiistaina. Kiva päästä pitkästä aikaa matkalle. Se on ESN:n järkkäämä matka ja pelkästään Valenciasta lähtee lähes 500 opiskelijaa ja koko Espanjasta ~3 500. Yksi kaveri oli jo viime vuonna siellä ja kertoi sen olleen aika huikea kokemus. Kun meitä on niin paljon, niin saadaan hyvät alennukset pääsylipuista ja muista härpäkkeistä. Kaikki nuo kuului ennakkoon maksetun matkan hintaan, joka oli verrattain todella edullinen, koska yksi klubin sisäänpääsy Ibizalla voi maksaa normaalisti 50 €. Matka-aika on 1.5. - 6.5. Eli tiistaista sunnuntaihin. Ja pästään vielä menemään laivalla sinne, eikä tarvitse millään rupisella raiskin lentskarilla lennellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti