tiistai 1. toukokuuta 2012

Synttärit & Ibiza

Huomenna starttaa Ibizan reissu kello kuusi Valencian satamasta. Kaikki tarvittavat jutut on hankittu ja enää tarvitsee vain pakata. Ja ladata mp3-soittimeen uusia biisejä, koska nykyiset alkaa olla aika puhkikuunneltuja. Eli tommonen tiistaista sunnuntaihin reissu olis tarkotus heittää ja tulla ehjänä takaisin. Muistaakseni yhdeksältä saapuu laiva Valenciaan sunnuntai-iltana.

Sähköpostiin tuli iso infopaketti reissuun liittyen. Lukaisin sen läpi ja kyllä siellä saarella pitäisi jotain muutakin olla kuin ökykalliita diskoja. Varmasti hieno reissu tulee. Vähän hiertää kyllä, että samassa "huoneistossa" on mun lisäksi 5 italialaista. Saattaa ruveta tulemaan korvista ulos. Onneksi huoneessa vietetty aika jäänee todennäköisesti aika minimaaliseksi.

Tänään väänsin Alicen kanssa Photoshopilla pitkähkön harkkatyön. Deadline on vasta 9.5., mutta reissu kestää 6. päivään asti eikä sen jälkeen varmaan heti jaksa panostaa noihin. 7. päivä pitää tehdä yksi toinen homma Photarilla, mutta se tehdään opettajan opastuksella tunnilla, joten siitä ei tarvitse vielä huolia. On sitä nyt jotain tämänkin lukukauden aikana tullut opittua, vaikka joskus tuntuu, että mitään ei tule tehtyä. Ainakin espanja on parantunut huomattavasti.

Perjantaina oli ne synttärijuhlat. Oli kyllä parhaat synttärit ikinä. Paljon tuli porukkaa ja kaikki oli järjestetty loistavasti. Kämppä oli koristeltu "Feliz cumpleaños"-teksteillä, ilmapalloilla ja mun valokuvilla, joihin oli muokattu puhekuplat ja lisätty joku tyhmä juttu, jonka oon joskus sanonut. Joskus Gildan läppärin webbikameralla koitin ottaa itestäni kuvaa samalla kun tein silmientäristysilmettä, mutta otinkin vahingossa videota johon loppuun totesin "Ups, es un video." Tietysti tuo kuva oli teipattuna heti ulko-oveen värillisenä puhekuplan kera. Tarjolla oli myös pizzaa ja paria erilaista kakkua. Synttärijuhlien järjestäjät (Silvi, Alice, Gilda) tuli vielä edellisenä iltana kahdeltatoista oven taakse nutellalla täytetyn patongin kanssa. Oli ne siihen 23 kynttilääkin iskeneet.

Eipä paljon parempaa olisi voinut odottaa. Ei noita synttäreitä yleensä sen kummemmin jaksa edes juhlia, mutta kyllä tuo aika huikeaa oli :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti