torstai 2. elokuuta 2012

Dalmatialainen

Tänään heräsin yläkroppa täynnä pieniä näppylöitä. Munhan piti olla jo terve -.-'. Saikku jatkuu ja hommat seisoo. Kävin lääkärissä ja sillä oli kolme ideaa siitä mikä tauti voisi olla kyseessä.


  1. Allerginen reaktio antibiooteista, joita popsin tulehtuneen kurkun takia.
  2. Mononukleoosi eli "pusutauti"
  3. Tulirokko

Allergiseen reaktiooon viittaavat vahvat antibiootit joita söin, mutta kuulemma jonkun sisäelimen pitäisi ollat turvonnut paljon, mutta näin ei ollut.

Pusutautiin viittaa kaikki oireet, mutta kaulalla olevat jotkut jutut eivät olleet niin turvonneet, kuin normaalisti kyseisen taudin aikana. Ovat tosin turvonneet jonkin verran.

Tulirokkoon viittaa naaman värin. Ihan kuin mulla olisi punainen maski päässä. Mutta toisaalta tämän taudin iskiessä koko kropan pitäisi olla kauttaaltaan punainen ja kädellä painaessa pitäisi jäädä valkoinen läiskä.

Kurkku on paranemaan päin, mutta vielä erittäin tulehtunut. Tänään se on ensimmäistä kertaa ollut vähän kipeänä. Lääkäri vilkaisi kurkkuun ja sanoi siellä olevan kaksi isoa laattaa. Valkoinen ja keltainen. Ensiavussa tehty diagnoosi oli kuulemma oikea ja olin vielä syönyt oikeata antibioottiakin. Nyt sitten kärsitään jostain muusta pirulaisesta.

Nettiä selaamalla olen päätynyt tuohon pusutautiin. Kaikki oireet täsmää, paitsi kaulan imusolmukkeiden(?) turvotus. Huomenna aamulla menen Reggio Emiliaan verikokeisiin. Tulosten tullessa pitäisi selvitä lopullesti mikä on tämän kaiken paskan syynä.



Vielä noita näppyjä ei kutise, mutta pahoin pelkään, että niitä alkaa kutisemaan ja paljon. Sitten ollaan kusessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti