keskiviikko 15. elokuuta 2012

Lomalle

Reissu Isola d'Elballe ja Roomaan lykkääntyi jonkin verran. Kutinan takia ei ole nyt puoleentoista viikkoon tullut nukuttua kunnolla ollenkaan. Pelkkiä pieniä pätkiä. Eipä sitten viitsinyt lähteä kotoa minnekään, koska omaa rauhaa tarvitsee enemmän kuin koskaan.

Silvian vanhemmat lähti saarelle jo viime viikon torstaina, jolloin meidänkin piti alunperin startata reissu. Meidän tosin piti mennä Dolomiiteille pohjoiseen ensiksi. Sinne ei nyt sitten keretä ollenkaan. Huomenna keskiviikkona sitten viimein päästään matkaan. Eilen vielä kävin terveyskeskuksessa, että onko tää kutina ihan normaalia, koska en ole yli viikkoon nukkunut kertaakaan yli kahta tuntia putkeen. Kutina kuulemma on normaalia ja se katoaa pikkuhiljaa kunhan iho palautuu kunnolla. Kämmenet ja jalkaterät ovat viimeiset osat, jotka parantuu. Se kirjoitti mulle reseptin unilääkkeeseen nimeltä Compendium. Tänä yönä siis viimeinkin saa nukuttua.

Huomenna bussi lähtee Reggioon 14:20 ja juna lähtee 15:00 Bolognaan, jossa vaihdetaan junaa. Koko matka tulee kestämään vaihtoineen päivineen, myös lauttamatka mukaan lukien 8 - 9 tuntia. Junamatkalla on kolme vaihtoa. Perillä lomasunnolla ollaan joskus 23 - 00. Pitkä päivä siis luvassa. Saarella ollaan maanantaihin tai tiistaihin asti ja sitten mennää sieltä suoraan Roomaan. Roomassa viivytään perjantai-iltaan asti ja palataan takaisin tänne. Sitten maanantaina pitäisi aloittaa työt.

Eilen käytiin päiväreissulla Firenzessä. Hieno paikka oli ja alla pari kuvaa reissulta.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti