keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

El carnaval

Sunnuntaina käytiin muka katsomassa niitä falloja siinä iltasella. Joku oli ilmeisesti tajunnut jotain väärin, koska yhtäkään fallaa ei nähty. Pyörittiin Turiassa joku tunti eikä löydetty mitään. Päätettiin sitten suunnata keskustaan ihmettelemään, josko sieltä löytyisi jotain ja haluttiin myös käydä juomassa kuumat suklaat munkkipötköjen kanssa, eli siis Valencian perinteinen "chocolate caliente y churros". Näin las fallasin aikaan munkkikojuja on joka puolella eikä hinnatkaan päätä huimaa.

Keskustastakaan ei niitä falloja vielä löytynyt, mutta siellä oli meneillään jonkin sortin karnevaali. Hirvee määrä ihmisiä oli katselemassa loputtomalta tuntuvaa kulkuetta, jossa meni satoja erilaisia joukkioitta oudoissa pukineissa. Joku vesiteema siellä vissiin oli, kun aika monilla oli joku "agua de..."-kyltti matkassa. Oli agua de valencia, agua de mitä-tahansa...







Tilauksen mietintää

Oliskohan tuo ollu joku oikeustalo



Eipä tuossa karnevaalissa paljon nähtävää ollut. Ehkä se on hienompaa niille kersoille tai niitten kersojen sukulaisille, jotkä näkee sen kullannuppunsa kävelemässä karnevaalikulkueen seassa. Ihan hienoja asuja joillakin joukkioilla oli kyllä. Plaza del ayuntamientolla oli jonkinlainen selostus, mutta siellä oli niin kova meteli, ettei siinä mitään kuullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti