lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ostin rullaluistimet

Täällä alkaa olemaan jo ihan rantakelit. Eilen lämpötila lähenteli 30 astetta ja aurinko porotto koko päivän kirkkaalta taivaalta. Ihan kivaa kyllä. Vaikka täällä ei mitään varsinaista talvea missään vaiheessa olekaan ollut, niin kyllä kesän tulon silti huomaa ja se piristää mieltä.

Keskiviikkona kävin ostamassa rullaluistimet. El corte inglésin halvimmat luistimet lähti 40 euron hintaan, ei paha. Ihan paskathan ne on, mutta ikinä aikaisemmin en ole rullaluistellut, niin saavat kelvata. Keskiviikkoiltana suunnattiin Turiaan Palau de músican suihkulähteelle luistelemaan. Aluksi se oli aika tönkköä, ja on vieläkin, mutta kyllä niihin luistimiin on jo jonkinlaista tuntumaa saanut. Kääntyminen ja jarruttaminen on vähän hankalaa. Sirklata ei vielä uskalla. Eilen käytiin kanssa rullailemassa vähän reilun tunnin verran samassa paikassa. Aikaisemmin ajattelin, että Turia olisi loistava paikka rullaluisteluun, mutta ne kävelytiet siellä on liian epätasaisia eikä niillä luistelu ole kovin miellyttävää. Kyllähän noi ihan rahanarvoiset lelut on. Paljon hauskempaahan luistelu on kuin vaikkapa pelkkä hölkkääminen.

Nyt on maaliskuun viimeinen päivä ja huomenna alkaa jo huhtikuu. Aika menee liian nopeasti ja viimeisiä viedään. Viime aikoina olen lukenut aika paljon espanjaksi ja muutenkin opiskelut DELE:ä varten. Koulussa nyt ei muuta tarvitse tehdä kuin Photoshopilla projekteja ja englannin tunneilla jotain pieniä tehtäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti