torstai 21. kesäkuuta 2012

Kämppä hankittu

Tänään meni on varmaan tämän kesän toistaiseksi kuumin päivä. 40 astetta näyttää mittari. Menin sisältä parvekkeelle ja lämpötilaero oli erittäin huomattava.

Eilen tuli hyviä uutisia Italiasta. Sain sieltä jonkinlaisen luukun. Pitäisi kuulemma olla uusi, hieno ja iso yksiä Speronin vieressä. Loistavaa. Ei se kyllä mikään halpa ole. 350 € / kk ja kulut päälle. Varmaan yhteensä johonkin 400 € / kk nousee kustannukset. Tänään olenkin joutunut sähläämään Kelan lappujen kanssa ja ottamaan selvää mitä kaikkea ne haluaa tietää ja kuinka monta kymmentä liitettä pitää hankkia.

Eilen kävin myös hakemassa lipun huomisiin Formulan vapaisiin harjoituksiin. Eilenkin oli niin aivan älyttömän kuuma. Hikivirtasi kävellessä. Olin kirjoittanut lipun ostaessa saamastani sähköpostista ylös _kaikki_ tiedot mitä siinä luki ja menin sen lappusen kanssa noutamaan virallista lippua. Mulla oli mukana myös passi ja Visa, jolla olin maksanut lipun. Lippukojulla kuitenkin vaadittiin tulostettua versiota siitä samaisesta sähköpostista. Ihme pelleilyä. Piti sitten etsiskellä kuumuudessa Locutorio ja tulostaa se sähköposti. Jonkun leiman se siihen iski siellä kojussa iski ja tunki sen johonkin mappiin. Mulle se antoi sieltä sen virallisen lipun. Espanjalaiset oli hoitaneet opastamisen kyllä varsin mallikkaasti. Lippukoju oli sellainen siirrettävä harmaa raksakoppi ja siinä luki keltaisella pienellä fontilla jotain Formuloihin liittyvää. Lähistöllä ei missään näkynyt opasteita lippukojulle.  Löysin lopulta perille kyselemällä ihmisiltä joita siellä aika harvakseltaan oli. Nyt on lippu taskussa ja huomenna pitkästä aikaa pitää herätä ajoissa. Lipussa lukee, että homma alkaa kahdeksalta, mutta ei kai ne nyt niin aikaisin ala ajamaan. Muistaakseni kymmeneltä tai yhdeltätoista se ensimmäinen sessio alkaa. Näkee sitte. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti