lauantai 16. kesäkuuta 2012

Valencian GP

Pari päivää sitten kävin Oscarin kanssa katselemassa Valencian Formula 1 GP:n valmisteluita. Olin jo aiemmin huomannut rannan vieressä menevällä tiellä korkeahkot aidat, mutta en tajunnut radan kulkevan siitä. Käytiin vähän tutkimassa rataa ja katsomoitten sijoittelua, koska kiinnostaisi mennä katsomaan perjantain vapaita harjoituksia, koska sinne saa lippuja noin 30 €:llä, riippuen katsomopaikasta.

Kannatti kyllä käydä etukäteen katsomassa, koska paikat, joita oltiin etukäteen tutkailtu netistä osoittautuivat surkeiksi. Ne oli kaukana radasta ja pelkkien harjoituksien aikana tiukka kurvi voi olla aika tylsä paikka, koska ohituksia ei kuitenkaan tapahdu. Oli kyllä jännä nähdä rata tuolla, koska jo aiempina vuosina on tullut Valencian GP nähtyä ja nyt kun tuntee kaupungin niin tuntee kadut joita pitkin rata kulkee. Muiden muassa radan ykkössektori kulkee aivan tässä blogissa mainitun Las Ánimas -yökerhon vieritse. Juuri tuolta paikalta katseltiin lippuja eilen, mutta nettipalvelu ei toiminut ja liput jäi varaamatta. Tänään viimeistään pitäisi varailla. 

Tekisi mieli mennä seuraamaan kisoja ihan koko viikonlopuksi, mutta se tulee vähän turhan kalliiksi. Halvin lippupaketti koko viikonlopulle maksaa 120 € ja katsomo sijaitsee jollain parvekkeella. En tuolla rataosuudella ole käynyt, mutta luultavasti huomattavasti halvemmasta hinnasta päätellen aika surkeat näkymät. Kalleimmista lipuista saa pulittaa 450 € ja esimerkiksi siitä ykkössektorin katsomosta, jota me ollaan harkittu joutuisi maksamaan 290 €. Perjantain harjoituksissa pääsee ainakin kuulemaan sen paljon puhun korvian särkevän ulinan ja hyvässä mutkapaikassa pääsee näkemään myös räjähtävän kiihtyvyyden ja tehon. 


Alle kaksi viikkoa aikaa Valenciassa :( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti