sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

No más de la UPV

Eilen saatiin viimenen Photoshop-projekti pakettiin ja lähetettiin se professorille. Nyt pitäis olla kaikki hommat hoidossa ja mitään lomailua kummempaa ei tarvitse tehdä. Photarikurssin loppumisen kunniaksi rustasin vielä blogille uuden logon. Koska ulkomaanjaksoni ei päätykään heinäkuuhun, aion kirjoitella blogiin myös Italiasta. Siksi siis Italian lippu.

Tänään on ollut ensimmäinen oikein kunnolla kuuma päivä. Lentokentän lämpömittarin mukaan 37 astetta. Täällä kaupungissa on aina pari astetta lämpöisempää, joten lähempänä 40 astetta ollaan. Kävin aamulla lenkillä ja kun pääsin ulko-ovesta ulos niin tuntui kuin joku olisi läväyttänyt kuuman paksun peiton naamalle. Vähän turhan kuuma ilma lenkkeilyyn. Pitäisi mennä ihan aamusta tai sitten illalla. Kumpikin on vähän tympeitä vaihtoehtoja, koska yleensä on parempaakin tekemistä.

Tänään oli jalkapallon Eurocupissa vastakkain Italia ja Espanja. Varmaan koko kaupungin jokainen sielu istui baareissa tai kotikatsomoissa seuraamassa matsia. Itseänihän ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, mutta kai se oli mentävä sitä katsomaan. Mentiin Bocadellia-nimiseen paikkaan Plaza de Hondurasilla. Se oli täpöten täynnä italialaisia, joten ei ollut vaikea arvata, kumman maaleille hurrattiin. Peli päättyi  1 - 1. Oli kyllä hyvä tunnelma, mutta en vaan voi ymmärtää miten porukka jaksaa syttyä noin tylsästä pelistä.

Eilen varailin lennot Suomesta Italiaan. Reilu 100 € kertyi hintaa laukun kanssa Tampere - Bergamo -välille. 6.7. 14:30 lähtee lento. Siellä on sitten perjantai, lauantai ja sunnuntai aikaa totutella uuteen ilmapiiriin ennen kuin työt maanantaina alkaa.

Baskimaahan piti lähteä ensi viikolla matkustamaan, mutta eipä me nyt sinne loppujen lopuksi päästä lähtemään. Alice ja Silvi joutuu painamaan hommia vielä parin kurssin loppuprojektien kanssa. Jos Baskimaahan lähtisi, vaatisi se enemmän aikaa kuin pari päivää ja siihen ei pysty venymään, joten loppujen lopuksi ei mennä ollenkaan. Sääsyypähän rahat jos jotain hyvää pitää löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti