tiistai 5. kesäkuuta 2012

WOW Volume 8 Pool party

Lauantaina oli tämän Erasmus-vuoden viimeinen WOW-juhla. Olen tuosta jotain tässä blogissa joskus varmaan maininnut. Se on joka kuukausi järjestetty "juhla", johon menee aina "kaikki". Tämä viimeinen sellainen oli vähän spesiaalimpi tapahtuma, johon sisältyi bussikuljetukset uima-altaille ja takaisin. Hyvä idea, jos järjestäjillä olisi ollut ammattitaitoa toteuttaa homma asiallisesti.

Lippu maksoi 10 € ja se sisälsi allasbileiden sisäänpääsyn lisäksi yhden Mojiton, grilliruuan ja sisäänpääsyn afterpartyyn, jonka sijainti oli salainen. Tuo allasbilemesta oli Albuferan lähellä, noin 15 minuutin bussimatkan päässä etelään. Lähdettiin matkaan Tarongers-kampukselta viideltä. Oltiin käyty ostamassa kinukaupoista oikein vesipyssyt matkaan. Sää oli hyvä, joskin pilvinen.

Paikan nimi oli Agualandia. Kuvissa se oli näyttänyt aika hienolta, mutta aika rupinen röttelö se ulkoa oli, eikä sisältäkään kyllä mikään hieno. Vesi oli paskaista ja sitä oli liian vähän. Pohjassa oli jotai teräviä juttuja ja yksi kaveri sai viiden tikin arvoisen haavan jalkapohjaansa. Porukkaa oli WOW:n tapaan ihan liian paljon ja jonot oli valtavat. Ilmaiset Mojitot oli loppu ja tilalle saatiin pieni lasillinen bisseä. Myöskin etukäteen mainostettu 1 l / 6 € olut-tarjous oli kusetusta. Pieni lasillinen maksoi 3 €. Grilliruokaa jonotettiin kaksi tuntia, koska järjestäjät eivät tajunneet, että yksi työntekijä valmistamaan niitä hodareita ei ole riittävästi parille tuhannelle ihmiselle. Sisääntullessa poke takavarikoi avaamattoman pienen vesipullonkin repusta ja vesi maksoi 3 €. Narikka maksoi 2 € ja kun koitettiin hakea sieltä pyyhettä ja kuivia vaatteita, ei se yllättäen ollutkaan mahdollista. Olisi pitänyt ottaa reppu narikasta ja maksaa se sitten sisään uudelleen. Koko aika siellä meni jonottamiseen ja hermo kiristyi. Illalla märissä vaatteissa alkoi tulla kylmä ja päätettiin lähteä ensimmäisellä bussilla pois, kymmeneltä. Tietenkään ei oltu ainoat, jotka halusivat pois samaan aikaan ja busseistakin sai tapella. Busseja tuli hitaampaan tahtiin kuin porukkaa ulos vesipaikasta, joten loppujen lopuksi päästiin vasta seitsemänteen bussiin yli 2 tunnin juoksemisen ja jonoissa pakkaamisen jälkeen. Meinattiin tilata taksi jo sen ensimmäisen bussin jälkeen, mutta ei oikein tarkasti tiedetty, missä me oltiin niin sitäkään ei voinut tehdä. Oli kyllä pinna aika kireällä loppuvaiheessa.

Niin ja se "salainen ylläripylläri afterparty" oli La3:ssä. Eli siis aivan se samainen klubi, jossa WOW on järjestetty joka ikinen kerta. Todellinen ylläri kyllä. Ei ole vaikea arvata, että sinne ei jaksanut edes vaivautua kaiken paskan jälkeen. Miten järjestäjä voikin kusta hommat noin pahasti? Ei luulisi olevan ensimmäinen kerta, kun näitä tapahtumia järkkäilee. Aivan käsittämätöntä. Mieluummin olisin viettänyt lauantain Jämsän Riversidessä mannejen kanssa jutustelemassa hevosten hoidosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti