tiistai 15. marraskuuta 2011

Kämpän etsintää

Kämppäilmoituksia on nyt selailtu ja eilen kävinkin paria luukkua katsomassa. Molemmat kämpät oli kuitenkin aika luokattomia, eikä ainakaan vielä sopivaa löytynyt. Hyvää kämpissä oli ainoastaan sijainti ja se, että puhuttu kieli oli espanja. Toinen kämppä oli 200 € / kk + kulut ja toinen oli 150 € / kk + kulut. Huomattavasti halvempia siis kuin tämä nykyinen.

Tuosta kalliimmasta kämpästä tiesin jo rappukäytävän nähdessäni, että se ei ole sopiva mulle. Se oli niin ahdas, että portaissa ei mahtunut kävelemään kaksi vierekkäin kunnolla. Kämpän ahtaus oli samaa luokkaa ja lisäksi siellä oli vedetty tervaa keuhkoihin aika huolella. Huonekin oli aika rupuinen säilytystilan kannalta. Sijainti oli Plaza Xuquerin vieressä, eli toisin sanoen loistava.

Tuo halvempi oli Universidad de Valenciaa vastapäätä Ramon Llull -kadulla. Siinäkin huomasi jo rappukäytävästä, että kämppä ei tule kelpaamaan. Kävin kuitenkin sisällä katsastamassa huoneen kunnon. Huone oli pieni ja patja näytti 20 vuotta vanhalta. Kämpässä näytti siltä, että siellä muka olisi joku remontti menossa, kun seinät repsotti ja lattia oli niin paskainen. Tummat seinät sai sen vaikuttamaan vielä vähän aavemaiselta. Torakkojakin oli satavarmasti.

Tänään menen katsomaan ainakin yhtä kämppää, joka on sijainnin puolesta aika hyvä. Huoneen koko epäilyttää ainakin kuvien perusteella. Saattaapi olla vähän pieni meikäläiselle. Se on siis se kämppä mikä maksaa 230 € / kk ja sisältää siivoukset ja muut kustannukset. Samoilta huudeilta toivion mukaan pääsen näkemään pari muutakin kämppää, mutta täkäläiset on niin laiskaa porukkaa, että saattaa venyä koko muuttaminen tammikuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti