maanantai 12. joulukuuta 2011

Kämpän metsästystä...

Olen käynyt taas vähän katselemassa uusia kämppiä. Eilen viimein löytyi yksi ihan varteenotettava vaihtoehto ja todennäköisesti tulen muuttamaan sinne. Se on ihan tässä nykyisen kämppäni lähellä ja kustannukset siinä olisi 50 euroa kuukaudessa vähemmän kuin tässä, jos valitsisin isomman huoneen. Pienemmässä huoneessa kustannukset olisivat 100 euroa pienemmät, mutta mieluummin ehkä silti ottaisin sen isomman huoneen. Vähän se saisi olla lähempänä koulua, mutta on tämäkin etäisyys ihan siedettävä. Kämpässä asui tällä hetkellä yksi Giuseppe kahden ranskalaisen kanssa, mutta ranskalaiset lähtevät menemään joulukuun loppuun mennessä. Giuseppe vaikutti hyvältä tyypiltä ja puhui hyvää espanjaa. Italialaiset yleensäottaen ovat hyvää sakkia ja niitten kanssa tulee toimeen. Mukavampi siinä varmasti olisi asua kuin tässä nykyisessä luukussa. Hyvänä puolena vielä se, että yhteensä kämpässä siis asuisi kolme henkilöä ja siellä on siltikin kaksi suihkullista vessaa.

Plaza Xúquerillakin kävin paria kämppää katsomassa. Ensimmäistä niistä jo lähes pari viikkoa sitten kun Andrei oli täällä. Jo oven avannut saksalainen tyyppi herätti sen verran puistatuksia, että se pilasi koko kämpän ennen sen näkemistä. Huoneet oli pikkuruisia ja siellä oli joku outo mädäntynyt haju. Hintaa en enää muista, olisikohan ollut joku 250 euroa. Sunnuntaina näin toisen kämpän kyseisellä alueella. Sekin oli erittäin vanha ja rispaantunut, eikä huoneissa ollut edes sänkyjä, pelkät pajat lojui lattioilla. Siellä kuitenkin kämppikset vaikutti ihan hyviltä tyypeiltä ja sitäkin olisin voinut harkita ennen tuota kämppää minkä näin eilen.

Vielä tekisi mieli löytää joku parempi, mutta johonkin on tyydyttävä, eikä aikaakaan enää ole paljoa ennen Suomeen lähtöä. Sieltä palatessani pitäisi kuitenkin mennä suoraan uuteen kämppään, koska en halua maksaa enää lisäkuukausia tästä kämpästä. Toisaalta tammikuun lopussa olisi taas paljon kämppiä tarjolla, kun puolen vuoden vaihtarit lähtee kotiin. On sitten kyllä ottajiakin, kun uudet tulee tilalle. Tosin heitä ei pitäisi olla niin paljoa kuin syksyllä tulevia. Käyn huomenna vielä ainakin yhden kämpän katsastamassa ja jos parempaa ei löydy, niin soitan Giuseppelle ja kuuntelen tulevat puoli vuotta sen saksofonin soittoa.

Kauppakeskus El Salerin parkkipaikalle on avattu tekojäärata. Sitä pitäisi käydä huomenna testaamassa. Katsoin Youtubesta videon aiheeseen liittyen eikä se vakuuttanut. Näytti siltä, että porukka käveli siinä muovin päällä. Koitin ehdottaa muille, että mentäisiin bussilla muutaman kilsan päässä olevalle oikealle jäähallille luistelemaan, mutta ei kuulemma maksa vaivaa. Huomaa kyllä, että täällä etelässä ei tiedetä urheilusta yhtään mitään :)

Eilen illalla oltiin kaverilla pelailemassa pokeria. Jäin jopa kympin voitolle, mikä on mielestäni ihan hyvä saavutus. Käytännössä en koskaan pokeria pelaa ja silloin kun pelaan, niin häviän, kyllästyn tai pelataan ilman panoksia ja kyllästyn vielä nopeammin. Eilen oli kuitenkin, hieman yllättäen, ihan hauskaa ja lätkittiin korttia puoli viiteen asti. Sehän johti siihen, että tänään nukuin puoli kolmeen ja päivä oli käytännössä ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti