keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Viimeinen ilta

Viimeistä iltaa viedään ennen paluuta Suomeen. Onneksi paluu ei todellakaan ole lopullinen, vaan nyt on pauttiarallaa puolet jäljellä ajasta. Kuusi kuukautta tulee täyteen 2.1. Kyllä se aika on vaan mennyt nopeasti. Vaikka etukäteen tiesinkin, että aika tulee lentämään, niin se nopeus millä se on mennyt yllätti silti. Muistan edelleen tarkalleen sen päivän tapahtumat, milloin oli se lento Málagaan. Tuntuu siltä, että siitä olisi muutama viikko, mutta kummasti melkein puoli vuotta on jo kerennyt vierähtämään. Jotkut lähtee jo kotiin, suurin osa olisi kai halunnut tuntemistani ihmisistä olla kokonaisen vuoden ja harmittelivat sitä, että olivat valinneet vain puolen vuoden vaihtoajan. Ahdistaisi kyllä sanoinkuvaamattoman paljon, jos joutuisi palaamaan lopullisesti Suomeen ja Metropolian synkkiin, ahdistaviin luokkahuoneisiin. Onneksi vielä on se reilu kuusi kuukautta jäljellä :)

Tilasin taksin ovelle varttia vaille neljäksi ja aamuyöllä 4:30 lähtee bussi kohti Barcelonaa ja on perillä 9:30. Lento Barcelonasta kohti Helsinkiä lähtee 11:15 ja käsittääkseni portti sulkeutuu 10:45. Toivottavasti ei ole hirveitä jonoja kentällä, muuten menee joululomat yksin Barcelonassa. Ihan kiva lähteä käymään Suomessa pitkästä aikaa, mutta eipä tosiaan tännekään olisi ollut hassumpaa jäädä. Tänään oli päivällä joku 21 astetta lämmintä, eli siis ihan T-paitakelit.

Tänään oli EPS-projektin viimeinen presentaatio ja omalta osaltani on siis tämä lukukausi nyt pulkassa. 30 oparia ansaittu erittäin vähällä työllä. Nyt siis on helmikuun alkuun lomaa, eikä tarvitse tehdä sitäkään vähää mikä projektin eteen piti tehdä. Keväällä joutunee taas opettelemaan opiskelun alkeet uudestaan, kun ei ole yhtäkään tenttiä ollut lähes vuoteen. Joululahjat ja tuliaiset on ostettu. Enää ei tarvitse kun matkalaukku pakata ja odotella matkan alkua. Toivottavasti mikään homma ei kuse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti