perjantai 16. joulukuuta 2011

Talvinen Valencia

Tänään Valenciassa on ollut ihan törkeän kova tuuli. Kämpän kaikki "peltiverhot" oikein rämisi tuulen tuoksinnassa. Näitä tuulia kutsutaan nimellä el viento de levante, eli vaikkapa Välimeren tuuli. Pakkohan se oli tietenkin käydä rannalla katsomassa josko sieltä löytyisi normaalia isommat aallot. Ei ne kuitenkaan ollut, koska tuuli puhalsi maalta päin tai jotenkin pyörteikkäästi. Se aiheutti hienon efektin meren pinnassa. Pikkuruiset aallot tuli rantaan päin, mutta ihan pinnalla oleva vesi meni kuitenkin merelle päin.

Kuvista ei ihan pysty näkemään erittäin vaikuttavia maisemia, ainakaan jos ne ottaa tollasella normaalilla pokkarilla automaattiasetuksilla, mutta kyllä niistä nyt jotain näkee.






Se kämppäjuttu on edelleen auki. Taidan ehkä sittenkin odotella vielä sinne tammikuun loppuun asti, koska sillin valinnanvaraa pitäisi olla huomattavasti enemmän, eikä ole koulukaan sotkemassa aikatauluja. Täältä alkaa jo jotkut lähteä kotiin joululomille. Itsellä on lentoon vielä vähän vajaa viikko jäljellä, ensi torstaina pitäisi lentää. Projekti vetää viimeisiään. Vielä pitää muutama sivu kirjoittaa teoriaa ultraäänimoottoreista ja valmistella powerpoint-diat esitelmää varten, johon mun ei tarvitse edes osallistua. Kahdeksan hengen porukasta löytyi suhteellisen helposti kolme tyyppiä, jotka ihan halusivat päästä kertomaan siitä typerästä roboriu'usta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti