keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Suomen arki

Melkein viikko täynnä Suomessa ja vähän alkaa jo riittää. Kenelläkään ei ole oikein kummempia uudenvuodensuunnitelmia ja vähän pelottaa, että menee kotona istuskeluksi. Marraskuun alussa kun varailin lentoja, mietin, että riittääkö yksi viikko vai olenko kaksi ja päätin olla kaksi. Nyt olisi kuitenkin ihan kiva palata jo huomenna Valenciaan. Suurinosa kavereistakin palaa sinne ennen uuttavuotta. Toisaalta en kuitenkaan aio tulla käymään täällä ennen heinäkuuta, niin sinänsä ehkä vähän parempi viettää enemmän aikaa kotosalla.

Harmittaa kyllä kun säätkään ei oikein ole suosineet. Halusin lunta ja paljon pakkasta. Nyt saattaa juuri ja juuri olla pakkasta yöllä, mutta lumesta ei ole tietoakaan. Pirusti tuulee ja joulupäivän ja tapaninpäivän välisenä yönä satoi kaatamalla vettä. Kai se on niin, että lämmintä kesää seuraa lämmin talvi.

Suurimman osan kavereista olen jo kerennyt näkemään. Ensi viikon alussa menen Helsinkiin pariksi päiväksi ennen lähtöä ja siellä näen sitten loput. Ennen tuota ei tarvitse tehdä muuta kuin chillailla ja olla tekemättä yhtikäs mitään. Yksi kaveri lupasi antaa hirvenlihaa mukaanviemisiksi. Aika monille on tullut sanottua, että Suomessa syödään hirveä ja poroa. Vastaanotto on ollut aika vaihtelevaa. Jotkut ihmettelee, että onpa barbaarisia tapoja ja jotkut haluaisivat mielenkiinnolla maistaa. Samat ihmettelijät kuitenkin yleensä popsivat nautaa, sikaa ja kanaa ilman mitään ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti